Naj javno stranišče

Komisija

 

Po enajstih letih dela v komisiji za ocenjevanje, sta svoje delo zaključila predsednica ocenjevalne komisije Petra Leskovšek Lasetzky in član komisije za ocenjevanje javnih stranišč v kategoriji občin Jernej Leskovšek. Na tem mestu se jima zahvaljujemo za opravljeno delo v preteklih letih. Zamenjala sta ju člana društva Boštjan Ropič in Natalija Stanko.

Člana komisije za ocenjevanje javnih stranišč v kategoriji bencinskih servisov sta ostala enaka, in sicer Dejan Koren in Barbara Korošec, ki sta novima članoma nudila strokovno pomoč pri uvajanju v ocenjevanje. Obe komisiji sta v sklopu akcije Naj javno stranišče v letošnjem letu po Sloveniji prevozili 3997 km, od tega 1683 km za ocenitev stranišč na bencinskih črpalkah in 2314 km za ocenitev javnih stranišč v občinah. Akcijo vsa leta vodi in koordinira Danica Koren.


Za spletno stran www.najjavnostranisce.kvcb.si skrbi Matej Koren, ki je v letošnjem letu poskrbel za prenovo te spletne strani in v letu 2016 poskrbel tudi za pripravo osnutka mobilne aplikacije »Najbližji WC«.

V letu 2016 je akcija dobila nov logo, ki ga je izdelala članica društva Irena Gubanc.